Woohoo!

Jeg havde en rigtig dejlig fødselsdag!
Vi var jo ude og spise sushi, og det var super lækkert, og vi kunne knapt gå da vi gik derfra : D
Det er så sjovt at have Nicklas med på Running Sushi, for han smager bare på alting, også selvom det ser ulækkert ud, og nogle gange ligner han bare en der har spist en hundelort, når han får noget han ikke kan lide ^^
Derefter satte mine forældre Nicklas og jeg af hos ham, og så tog de hjem.
Oppe hos Nicklas så vi tv, og jeg fik endda lov til at se noget af Harry Potter 1, selvom Nicklas ikke kan lide sådan noget : D
Jeg fik også gaver af både ham, hans forældre og hans mormor og morfar!
Af Nicklas fik jeg 6 store, flotte, røde roser♥

Jeg fik også et gavekort til en butik der hedder Mette P på 500 kr.
Det er en butik der ligger i nærheden af ham, og hver gang vi gik/kørte forbi, så jeg bare den her vildt flotte bluse i vinduet, som jeg bare ville dø for at eje.
Han ville så købe den til mig, men da han kom derind fandt han ud af at den kostede 900 kroner!
Det ville han ikke give for et stykker tøj, så han købte et gavekort, og så kunne jeg selv lægge noget i, hvis jeg ville have den. Men det vil jeg ikke, for jeg nægter simpelthen at give så mange penge for en bluse! Og da jeg så den tæt på, så den faktisk rigtig fesen ud, og lignede at den var i rigtig dårlig kvalitet.
Af hans forældre fik jeg 200 kroner, og hans mormor og morfar fik jeg 100 kroner og bodyshampoo og bodylotion fra matas natur 🙂 Dejligt!
De er bare så søde!
Hans mormor har fødselsdag på næste lørdag (Hvor jeg i øvrigt både skulle have været til påskemarked på produktionsskolen og til gammel elevdag på efterskolen), og jeg er helt på bar bund med hvad jeg skal købe til hende!