Vitaminer til hovedet

Jeg kan love jer for at det er lækkert at udgive fra den nye platform! Hvorfor gjorde jeg ikke det for længe siden?
Jeg er også blevet rigtig tilfreds med bloggens layout. Jeg kan slet ikke lade være med at kigge på det i tide og utide.
Jeg mangler stadig nogle småting, såsom et favicon. Det må dog lige vente på sig, da jeg har travlt med skoleopgaver.
Jeg har Matematik og Historie i øjeblikket og skal til eksamen i maj, hvorefter jeg kan begynde på de næste fag.

Idag har indtil videre stået på matematik, og jeg har lige været ude og lave en lækker smoothie med jordbær, appelsin, banan og ananasjuice (det der ligger ved ananas på dåse). Jeg tror at Beb og jeg har godt af lidt vitaminer. Vi kommer ikke så meget ud, og vores kost kunne bestemt også blive bedre 😉

Smoothie med jordbær, appelsin, banan og ananasjuice