Triste hverdagsobservationer

Jeg har lyst til at skrive en hel masse, men jeg har på fornemmelsen at det ville blive svært at få kogt det hele sammen til et fornuftigt indlæg. Og det er egentlig ikke første gang jeg har det sådan, så nu prøver vi lige at lave et fast, tilbagevændende indlæg med disse mærkelige tanker og observationer jeg har gjort mig.

1. Beb tog imorges hjem til sin far for at hjælpe med at klippe hæk, og han har tænkt sig at overnatte der. I de sidste mange timer har jeg kedet mig noget så grusomt – kan jeg ikke finde ud af at hygge mig for mig selv? Åbenbart ikke.

2. Vi har idag d. 6. oktober, og min konto er allerede i minus. Hvad har jeg brugt pengene på? Ikke en skid! Jeg er i chok.

3. Jeg gik ned med pant idag. 4 poser på en cykel og så ned i Netto. Nøj hvor må jeg have set ynkelig ud!

4. I Netto skulle jeg imidlertid ned fordi jeg ikke gad at lave rigtig mad til mig selv, når jeg er alene. Købte en frysepizza, men den gad jeg søreme heller ikke lave, så jeg endte med at bestille en durumrulle, som først kom 20 minutter efter seneste leveringstid. Dårlig just-eat karma.

5. Omkring just-eat, så havde vi altså just-eat-fri måned i HELE september! Jeg er så stolt. Nok mest af mig selv.

6. Idag har som sagt været en rigtig kedelig, søndagsdag (Jo, jeg ved godt at det er mandag), men igår var virkeligheden helt anderledes.
Der var jeg totalt sej overskudswoman, tog i Søndermarken med min mor, hendes veninde og vores hunde, hvorefter vi gik hjem til hende og drak en kop kaffe. Derefter kom jeg på besøg hos mine forældre, og cyklede hjem igennem Storkøbenhavn på min spritnye cykel, som jeg også lige fik med. Bonus!

7. Jeg er lige kommet i tanke om at jeg ikke har været i bad efterfølgende, så det vil jeg altså lige gøre. Det haster.