Tip: Kaleido-agtig æske

God eftermiddag 🙂
Jeg ville lige give dette tip videre. Jeg fandt denne æske, der minder lidt om HAY’s kaleidobakker, i Søstrene Grene.
Jeg kunne slet ikke stå for den. Der er flere farver, så man kan også kombinere dem. Og så er det jo så smart at man kan tage dem ud enkeltvis og forme sin æske efter eget ønske. Jeg kan dog bedst lide den sådan her.

Den koster knap 53 kr, hvilket er dyrt for Søstrene Grene, men knapt så dyrt i forhold til HAY bakkerne!

DSC_0920

5 kommentarer

  1. Har haft øje til den æske længe nu men synes at den koster alt for meget af en æske at være. Men igen, jeg kunne ikke være mere ligeglad med dyrt design så for mig handler det ikke om Hay men om at den er lidt funky.

    Fin er den i hvert fald (:

  2. Ej hvor er den fin! Har kigget på den flere gange, når jeg har været i grene, men ja, prisen har afholdt mit fra at købe den.. Men den ser simpelthen så flot ud, som du har sat den op, med de små fine ting i! Nu vil jeg have den 😀

      • Haha, bestemt ikke! Den er jo så fin som den står der! Tror egentlig også at jeg ikke helt har vidst hvad jeg skulle gøre med den, hvis jeg endelig købte den. Men det har du da så fint vist mig nu 😀

Lukket for kommentarer.