Smid så de kilo!

Jeg har gode nyheder! Efter rigtig lang pause på grund af min sygdom, er jeg endelig begyndt at træne igen. Det er også på tide efter jeg har taget 30 kg (!) på det seneste år, uden at spise voldsomt usundt. Min forbrænding er bare gået helt i stå efter dengang jeg tabte mig 18 kg ved kun at spise sundt.
Jeg beder virkelig til at træningen gør underværker, for min overvægt er begyndt at genere alt for meget. F.eks. får jeg ondt i ryggen og i skinnebenene af at gå ganske kort. Derfor kunne det også være en idé at anskaffe mig et par ordentlige sneakers til træningen.
Unisport inviterede mig til at tage et kig på deres udvalg, og her har jeg fundet et par stykker frem, som jeg virkelig godt kan lide. De er alle sammen fra Nike, og det vigtigste for mig er at de:

1. Er stødabsorberende, så jeg ikke ødelægger mine ankler og fødder.
2. Er til at ånde i.
3. Er behagelige at have på.

Alle disse modeller opfylder mine krav, og så er det jo bare at vælge.
Nr. 7 er helt sikkert min favorit, da den også er vildt flot og passer til min nye træningstop.
Klik på linksne for at komme til den enkelte sko, og se hele Unisports store udvalg HER

1. | 2. | 3. | 4.| 5. | 6. | 7. 

sneakers

4 kommentarer

  1. christine

    Jeg ville passe på med at vælge nr. 7 hvis jeg var dig. nu har jeg selv i en periode været nødsaget til at træne i mine rusherun – og man skal være opmærksom på at det kun er en sål med stof. de sidder ikke ordentlig FAST på foden under træning 🙂 ud i butikkerne og prøv hvad der sidder godt på din fod – skoene har stor indflydelse på hvordan man får trænet 🙂

Lukket for kommentarer.