Shut up and take my money

Mandag aften knoklede jeg som en gal. Jeg havde fået denne sære idé til et fødselsdagskort til Nicklas.
Både Nicklas og jeg er ret hooked på de såkaldte “memes”, som florerer på internettet i øjeblikket, og derfor besluttede jeg at tegne denne. Youtube-video med hele klippet HER.

Jeg brugte 5 timer på hele kortet, og det har så også vist sig at være det værd. Igår aftes lagde jeg nemlig dette billede på Memedroid (En app med alle de der memes), hvor den blev accepteret med det samme, og her til morgen skrev en af mine facebookvenner til mig at hun havde set mit kort på 9gag (En anden side dedikeret til såddanne ting). Se HER. De har endda linket til bloggen, hvor sødt!
Det bliver sjovt når Nicklas kommer hjem fra Belgien og finder ud af at hans fødselsdagskort er overalt på internettet, haha.
Idet de har linket til bloggen har jeg også fået en del sidevisninger derfra, og derfor oversætter jeg lige dette indlæg til engelsk også. 

Monday evening I worked like a dog. I had had this strange idea for a birthday card for Nicklas. 

Nicklas and I are pretty hooked on those “memes”, which are all over the internet these days, and that’s why I decided to draw this. Youtube-video containing the clip HERE.

I spend 5 hours making the card, but turns out it was worth it all. Yesterday evening I put this picture on Memedroid (An app for these memes), where it was accepted immediately, and this morning a facebookfriend of mine told me that she’d seen my card on 9gag (Another page for these memes). Find it HERE. They even linked to my blog, sweet!

Can’t wait until Nicklas is coming home from Belgium and finds his birthday card all over the internet, haha.