Og regnen er tilbage!

Igår var jeg sammen med Nicklas, og om aftenen tog vi hjem til Simon. Det var vildt hyggeligt og vildt at se de dejlige hoveder igen 🙂 Nicklas og jeg kom først i seng mellem halv 8 og 8 om morgnen!

I .. Eftermiddags kl. 3 stod vi op. Det var et forfærdeligt vejr udenfor. Nicklas skulle se fodbold sammen med Ruggie, og jeg lod dem være i fred og tog hjem da Ruggie kom. Det var totalt fantastisk at gå ude i regnen med paraply – Jeg gik i vandpytter som gik mig til langt over anklen, totalt dejligt. Jeg ville gerne have smidt skoene og nydt det lidt mere, men folk ville nok bare syntes jeg var mærkelig 🙁 Pludselig stoppede det med at regne og solen brød frem, så jeg pakkede min paraply sammen og satte mig op på min cykel. Jeg nåede kun at køre få meter før en bil farer igennem en vildt stor vandpyt. Jeg nåede lige at tænke tanken “Det-her-sker-bare-ikke”, og så var jeg pludselig plaskvåd – Ja, jeg kunne ligeså godt have undværet paraplyen fra starten. Så var der en ældre dame der mente at det var en mulighed for at starte en samtale med mig, så det gjorde hun så, og i de få minutter det stod på, nåede hun at fortælle mig om hele sin dag. Til sidst måtte jeg sige at jeg hellere måtte smutte, så jeg kørte. Hun fortsatte bare med at snakke, og råbte højere og højere for hver meter jeg cyklede.
Åh, weekenden er allerede væk og jeg skal i skole imorgen. Spørg mig om jeg gider?