Nyeste tegning

Der er da egentlig noget, jeg har “glemt” at vise jer. Og når jeg siger glemt, mener jeg at jeg har været et par dage om at overveje om jeg skulle smide det op.
For nogle dage siden savnede jeg Peter så meget at jeg besluttede mig for at prøve at tegne ham. Jeg har aldrig været helt stærk i det med at tegne mænd, så det var lidt af en udfordring. Og jeg er nu heller ikke helt tilfreds med resultatet. Jo, selve tegningen er fin nok, men det ligner ikke rigtig Peter. Jeg har fået ham til at se gammel og skeløjet ud. Det var meningen at jeg skulle blive glad når jeg kiggede på tegningen, men sådan blev det bare ikke. Har faktisk lidt dårlig samvittighed overfor ham, fordi jeg har fået ham til at se meget grimmere ud end han er (For han er jo mega lækker i virkeligheden!).
Han har heller ikke kommenteret den, så det gør bare det hele en smule værre, haha.

5 kommentarer

 1. Wauw! Hold da op! Og jeg troede at jeg var god til at tegne!
  Du er jo virkelig dygtig! 😀
  Jeg elsker jo selv at tegne og kigge på andres kunst! 🙂
  Mere af det på bloggen, hehe! 😉

 2. waaauw!!!
  Virkelig flot!!
  ville så meget ønske at jeg kunne tegne selv! det er så fedt!
  virkelig, virkelig flot – efter min mening 🙂

  kram
  eslublog.blogspot.com

Lukket for kommentarer.