“Nu VIL jeg tegne!”

Den sætning har jeg i noget tid sagt til mig selv, og endelig har jeg fået gjort noget ved det. Da jeg var yngre tegnede jeg meget, men det er som om det stoppede omkring efterskolen, faktisk den periode hvor jeg begyndte at syg med skizotypi.
Jeg vil så gerne  have at det stadig falder mig naturligt at tegne, men jeg har virkelig arbejdet på de her. Jeg har især haft problemer med øjnene. Det ligner ofte noget jeg tegnede da jeg var 12-13 år gammel, indtil jeg får justeret på det en gang eller 20.
Jeg har lidt i tankerne at jeg skal blive ved med at “tvinge” mig selv til at tegne, for øvelse gør jo mester, ikke? 

DSC_0923
DSC_0973

2 kommentarer

  1. Sikke fine – jeg synes virkelig du er go’, jeg har selv vildt svært ved at tegne hår ligeså fint som du. Har du prøvet youtube ang. det med øjnene? Der ligger virkelig mange videoer, hvis du fx søger på “How to draw eyes” eller “Eye drawing tutorial” 🙂 Men som sagt synes jeg altså de er rigtig fine 🙂
    http://www.kirlir.blogspot.dk

Lukket for kommentarer.