Nu’ det’ jul igen

Fra nu af og til efter nytår er denne blog komplet uegnet for alle julehadere! Og jo, jeg ved at I er derude, for hvert år skal jeg gang på gang høre om “FUCK NU AF FUCKING SNE” og “OMG, julepynt i netto, det’ kun oktober!!!”
Pisse nederen at høre på når man bare elsker julen. Min erfaring siger at hvis man hader julen, må man have haft en mangelfuld eller decideret dårlig juleoplevelse som barn.
Den dårligste oplevelse jeg har haft var da, da man kun måtte få en pebernød af julemanden i indkøbscentret, og det siger rigtig meget om hvor fantastiske mine juleminder er.

Idag vågnede jeg op til at Amagerbrogade var blevet pyntet med gran, stjerner og hjerter, og det er for mig tegnet på at det er okay at pynte op herhjemme også.
Det var endda timet så godt med at Beb tog til Jylland idag, så jeg ikke skulle slås med ham om det. Han er nemlig også lidt af en julehader 😉 I hvert fald den kommercielle del af det.
Det fine lys og bakken det står på, fandt jeg i Fakta til henholdsvis 15 og 49 kr. Grankoglerne har jeg købt i Søstrene Grene til et par kroner pr. stk.

DSC_0800

2 kommentarer

 1. SOFIA

  åååh JEG ELSKER JULEN
  det er den bedste tid på hele året.
  Jeg er personligt lige gået igang med at lave en krukke, hvor jeg vil have titlen på 24 forskellige julefilm, så jeg hver dag kan trække en film også pakke mig sammen med min chaite og julehygge med en go film 🙂

  • Betumle

   Hvor er det bare en god idé! 🙂
   Jeg skal helt sikkert også have set nogle flere julefilm i år – især min favorit; The Holiday!
   Kh

Lukket for kommentarer.