New in

Jeg har fået lidt ekstra penge i denne måned, og har derfor haft råd til at shoppe en smule. Det blev blandt andet til disse 3 overdele, og en ny pung. Toppene er fra H&M og pungen er fra Asos, og den vil jeg gerne give en lille rundvisning i når jeg får den med posten og får indrettet den.
Jeg er inde i en halvskidt periode, hvor jeg føler mig ensom og mindreværdig – en typisk problemstilling for mig. Jeg krydser alt hvad jeg har for at den er ovre igen snart. Jeg skulle jo helst trappe ud af mine antidepressiver snart!

newin_1

2 kommentarer

 1. Lækre køb, dem fortjener du da (:
  Håber du får det bedre snart. Jeg er selv inde i sådan en periode lige nu, og er gået glip af første uge på 8. semester. Bare så øv!

  • Betumle

   Øv, det er bare ikke fedt at gå glip af noget vigtigt!
   Krydser fingre for at du også får det bedre snart.
   Mvh

Lukket for kommentarer.