Lang tid siden

Wohoo, jeg er da godt nok en god blogger, det må man sige. Jeg har ikke opdateret siden fredag.
Nå, men der er jo sket så meget siden, så jeg synes det vil være lettere at opstille, hvad jeg har lavet, i punktform.

1. Fredag aften tog Nicklas og jeg jo ind og så Rune Klan. Det var totalt sjovt, jeg kan virkelig anbefale det! Og jeg skal selvfølgelig have dvd’en når den udkommer 🙂

Efter det tog vi hjem og så Paranormal Activity, you know, den der skulle være SÅ uhyggelig og skulle garantere marridt? Den var stort set ikke uhyggeligt, jeg kom faktisk til at grine på et tidspunkt at en af hovedpersonerne blev hevet ud af sin seng i fødderne af et spøgelse. Nicklas var lidt tøset, så han fik gåsehud :b
2. Søndag var jeg til barnevelsignelse. Det var lille Gabriella der skulle velsignes. Efterfølgende kørte vi til Jyllinge, hjem til Louises forældre hvor vi fik noget lækker mad 🙂
3. Mandag tog jeg hjem til Emilie efter skole hvor jeg lærte hende noget om Photoshop Elements på trods af at jeg aldrig har brugt det selv. Jeg synes det er ret overvurderet, der er mange funktioner jeg synes der mangler i det på trods af at det er det helt nye.
4. Tirsdag var en meget blandet dag. Først var jeg til min farfars begravelse. Jeg ville gerne have været blevet længere bagefter, hvor familien var samlet og fik noget at drikke og spise, men jeg havde travlt da jeg skulle ud og købe gaver til 2 ud af 4 18-års fødselsdage her i September måned.
Derefter tog jeg på Fisketorvet fordi Nicklas og jeg skulle i biografen og se Toy Story 3 😀

Jeg hentede billetterne og efter ca. 10 minutter kom Nicklas så. Så købte vi nogle popcorn og noget sodavand og så så vi filmen. Den var helt vildt god, jeg elsker Toy Story! Igen var Nicklas den lidt tøsede og fik næsten tårer i øjnene i slutningen af filmen fordi den var så sørgelig :b Haha, pigekæreste

Så tog vi hjem til ham og så en film der hed 1408 – Den var faktisk rigtig god selvom der var noget af den jeg ikke forstod. Men der var også nogle minutter af filmen jeg ikke så fordi jeg var faldet i søvn :i
5. Nå, imorges vågnede vi tidligt fordi Nicklas skulle i skole. Så snart han havde rejst sig fra sengen skyndte jeg mig at lægge mig over på hans pude under hans dejlige varme dyne og havde det herre godt, for jeg havde ligget og frosset hele natten og hans dyne er altså en del varmere :b
Nå, idag er faktisk sådan en mærkedag – Det er nemlig præcis et år siden Nicklas og jeg kyssede for første gang. Det var en rigtig dejlig dag som jeg ikke vil kede jer ved at fortælle om, haha.
Ufatteligt at der er gået et helt år! Men også dejligt ♥