Jeg gjorde det!

Jeg gjorde det simpelthen. Jeg gjorde det umulige. Jeg stylede den smukke leopard kappe! Jeg har ingen billeder, men til gengæld en lille tegning. Og ja, jeg ved det, jeg havde også en tegning af mig selv igår, men før I flipper ud (På den ene eller anden måde): Dette bliver IKKE en tegneblog! Jeg er bare i en periode, hvor jeg har det vildeste behov for at tegne.
Here you go, dagens outfit som tegning!

Derudover har jeg gjort nogle erfaringer ved denne tegning:
1. Jeg skal ALTID have pandehåret nede på mine illustrationer. Det andet kan jeg ikke finde ud af at tegne ordentligt, og det ligner mig slet ikke.
2. Måske skulle jeg alligevel fremstå som mørkhåret. Det var altså pænere.
3. Jeg har en enorm højre knytnæve.. så ved I det!

Men hvad synes I om dem? Altså ikke mine tegneevner, det er jo bare ligegyldige doodles, men at der kommer en reaktionstegning i ny og næ?

2 kommentarer

  1. Er helt vild med tegningen, selvom det ikke er det du vil have respons på, men nøj hvor er den FLOT!! 🙂

    kram
    / universbys.blogspot.com

Lukket for kommentarer.