Hvem er jeg egentlig?

Nu har jeg efterhånden blogget siden 2009, og jeg kan godt komme til at tænke lidt på om min “personlige blog” ikke er så personlig alligevel. Jeg fortæller ikke særlig meget herinde.
Jeg tænkte at jeg ville skrive et par personlige facts, både gode og dårlige. Jeg har også fået en masse nye læsere, og gamle læsere er skredet igen, så det er måske på tide.

Jeg har altid været overvægtig. I 2009 fik jeg nok og tabte mig 18 kg, og nåede lige at ramme “normalvægtig” ifølge mit BMI. Da havde jeg dog vendt min krop til at spise mindre og mindre, og da jeg ikke kunne blive ved med at indtage 1100 kcal om dagen, tog jeg langsomt på. Idag vejer jeg 15 kg mere end jeg gjorde da jeg fik nok.

I 2010 fandt jeg ud af at jeg nok havde social fobi, og i 2011 begyndte jeg at opleve angstanfald og også panikangst. Det er kun blevet værre gennem årene, men jeg har næsten ikke angst mere, da jeg tager 150mg Sertralin om dagen. (Sertralin er angstnedsættende medicin/lykkepiller).

Jeg har endelig fået hjælp, og har været til udredning. Udover min socialangst, som er mere en “generel” angst, har jeg fået diagnosen Skizotypi, som er en mild version af skizofreni, men uden/få psykotiske oplevelser.
Jeg skriver nok et længere indlæg omkring dette, da jeg også selv har brug for at få sat nogle ord på det.

Jeg har før i tiden spillet meget musik, hvilket ses på en del af billederne. Det startede med bas, som altid har været mit foretrukne instrument. Jeg har dog også lært noget guitar, klaver/keyboard, og så har jeg sunget, når der har været brug for det. Jeg har spillet musik i både folkeskolen, på efterskolen (Kastanievej Efterskole) og på produktionsskolen i Hvidovre. Jeg er dog ikke et naturtalent i sang, men når der har været så mange musikanter og ingen der turde synge, har jeg trådt til. Det havde jeg åbenbart ingen problemer med, selvom det ikke ligefrem lød fantastisk.

Jeg er ekstremt følsom og går alt, alt, alt for meget op i hvad andre måske/måske ikke tænker om mig. Det er nok dette der har udløst mine psykiske sygdomme, og jeg starter snart i behandling for det.

Jeg er ikke god til at få venner. Det er svært, for jeg kan ikke lide at ses med venner hvis ikke det er for at drikke eller feste. Og når jeg ikke ser dem, skubber jeg dem væk, og føler ikke at jeg kan være mig selv sammen med dem mere. Dette har resulteret i at jeg ikke længere ser nogen fra min folkeskole og heller ikke engang min efterskole. Eller produktionsskolen. Det er virkelig sørgeligt, for jeg har haft så mange gode tider sammen med alle de dejlige mennesker, men jeg føler ofte at de har “lukket mig ude”, men i virkeligheden er det nok mig der har lukket dem ude.

Jeg har altid været meget kreativ og har forsøgt mig med alverdens kunstarter. I øjeblikket er det mest fotografering der interesserer mig, men jeg får ikke taget så mange billeder. Billedet af svanen ser jeg selv som mit bedste værk.

Puha, jeg kan da slet ikke overskue at skrive mere nu – men du må endelig spørge hvis der er noget. Der er næsten ikke noget der er hemmeligt!
Måske har det interesse, måske er det fuldstændig ligegyldigt, men jeg vil i hvert fald gerne takke dig, hvis du har læst hertil. Det er en kedelig smøre, eller også er det bare mig der er det.
Videoen nederst er taget fra facebook, og det forestiller mig (til venstre) og en veninde der optræder med et lille nummer vi sang sammen på produktionsskolen. Et rigtig dejligt minde at have.

29672_1458868347023_3596331_n

4 kommentarer

 1. Karen

  Dejligt at lære dig at kende lidt mere gennem din blog! 😉
  Og et rigtig fint billede af dig og (gætter jeg på) din mor! Den hårfarve klæder dig også <3

  Vi ses sikkert snart!

  • Betumle

   Søde Karen, det behøver da ikke kun ske gennem bloggen 😉
   Ja, det er min mor! Og tak :3 Jeg var også glad for det, men mine udgroninger kom til at se så grå ud!
   Ja vi gør så, om ikke andet så den 29. :*
   Glæder mig!

   Kys og kram

   • Karen

    Nej nej! 😉 På ingen måde kun gennem bloggen, men det er altid rart at kunne finde lidt ekstra viden!

    Glæder mig også til din fødselsdag, det bliver SÅ hyggeligt 😀

    Hej heeeeej <3

Lukket for kommentarer.