Hjemme fra Rhodos

Hej igen!
Jeg kom hjem fra Rhodos igår. Det var en fin rejse, når man så bort fra hotellet. Det var simpelthen det værste lort jeg nogensinde har boet på! Min søster og jeg boede på et værelse, og så boede vores forældre ved siden af. For det første lugtede det helt vildt af kloak konstant. Derudover var der beskidt, alting var i stykker, og der manglede også størstedelen af inventaret. Ude på badeværelset var der dog en børste til toilettet, og i “holderen” var der vand fra bruseren når man gik i bad – krydret med lorterester fra de sidste mange besøgende. Og det skal lige siges at hotellet ikke havde været brugt i flere uger! Det var simpelthen så klamt!
Der var godt nok aircondition, men den var ikke renset, så om natten dryppede den helt vildt, så man ikke kunne sove. Det samme gjorde vandhanen på toilettet. Hotellet havde heller ingen pool eller reception, og vi måtte efterlade værelserne uaflåst, da vi tog hjem. Men selve byen, Faliraki, var et dejligt sted. Bare ærgeligt at vi skulle bo på sådan et lortehotel 🙂
Jeg har lige lidt billeder, men har ikke fået redigeret alle, så det kan være der kommer flere senere 🙂
Udsigten over Lindos strand
Havnen i Rhodos by
Alle mulige forskellige slags is – Totalt sejt lavet!

Vores teresse – Som hang sammen med alle de andre på etagen! 🙁

Enten var det rådhuset eller også var det nationalbanken – Jeg kan ikke huske det :b

2 kommentarer

  1. De is ser SÅ lækre ud! Ej, hvor nice!
    Lægger du dine billeder ud andre steder, så man kan se den fulde størrelse?
    Facebook har det med at “ødelægge” kvaliteten 🙁

  2. Hm, det kunne egentlig godt være at jeg skulle det. Ser på det, når jeg er færdig med at redigere alle billederne – Jeg skal nok skrive til dig 🙂

Lukket for kommentarer.