HEALTHY LATE NIGHT SNACK

Efter jeg er holdt op med at tælle kalorier har jeg ikke fået så meget frugt. Jeg glemmer det simpelthen!
Men igår aftes fik jeg bare virkelig meget lyst til det. Så jeg lavede en skål med en banan, et par jordbær og nogle vindruer. Virkelig lækkert! Jordbærene er ikke så søde på denne årstid, så jeg hældte noget a38 i en skål, blandede lidt skyr i, lidt sødemiddel og en halv teske vanillesukker og dyppede jordbærene i det. Det smagte præcis som koldskål, bare tykkere.
Men hold da op, var godt nok også proppet bagefter!

3 kommentarer

  1. Nu har jeg læst så mange indlæg om folk der skriver om skyr som skulle være sundt. Og er virkelig blevet interesseret nu. Kan du fortælle mig hvad det er og hvad man bruger det til? 😀

    ablondemess.blogspot.dk

    • Jamen det er noget tykt “ymer” agtigt 😀
      Det er sundt fordi det er proppet med proteiner og der næsten ikke er noget fedt i. Og så smager det godt! 🙂 Man kan bruge det som erstatning alle steder hvor man bruger ymer, a38, creme fraiche og sådan 🙂 min mor spiser det med frugt til frokost hver dag.

Lukket for kommentarer.