Galaxy header

Jeg er som bekendt ved at lave eksamensprojekt i skolen. Emnet er noget lort, og jeg har rigtig, rigtig svært ved at fokusere, så alt hvad jeg gør, er bare mine første indskydelser. Ikke optimalt, men heldigvis skal jeg jo ikke gøre resten af uddannelsen færdig, så det er lidt ligegyldigt.
Vi skal lave et site til en gruppe amatør-astronomer kaldet “Astronomiforeningen”.
Min header skal være et imagemap, hvor man kan klikke på de forskellige planeter for at læse om dem. Jeg kunne ikke finde en ordentlig baggrund uden copyright på nettet, så jeg valgte at tegne en selv med Copic markers og hvid neglelak.
Jeg redigerede det i photoshop efterfølgende hvor jeg gjorde det orange mindre synligt samt det hele lidt mere lyserødt (det passede til de andre farver i layoutet) og fjernede nogle af de hårde linier.
Det kan godt være at I får det fulde design at se på et tidspunkt, men det er ikke noget jeg er stolt af, så jeg brænder ikke ligefrem efter at lægge det op 😉
(Og med dette billede nåede jeg min grænse på 1gb lagerplads, og har nu købt 20gb ny lagerplads. Sikke en mærkedag.)

En kommentar

  1. Jeg kunne heller ALDRIG finde på at fjerne min facebook for altid. For det positive ved sitet er jo, at man kan holde kontakten med de mennesker, man ikke ser så tit. Men det er nu meget dejligt med en pause 😀

Lukket for kommentarer.