Forårsblomster og hundebasser

I fredags var jeg på KEAs fredagsbar sammen med nogle venner. Jeg havde for en gangs skyld krøllet mit hår, og det lykkedes mig så at brænde mig – igen.
Jeg drikker ikke så tit, og når jeg gør, så er det som regel ikke særlig meget. Men når vi er på fredagsbar og jeg drikker en god blanding af øl, drinks og shots, så går det altså galt – eller det gjorde det ikke helt. Det eneste der gik galt var at jeg kom til at skubbe lidt til en skraldespand hvor alle vores nyindkøbte drinks stod ovenpå, så hele lortet væltede på gulvet. JAMEN? Jeg kunne jo ikke vide at den ikke stod fast på jorden! Pisse dumt sted at stille sine drinks i øvrigt.

Men dagen efter havde jeg alligevel en smule hovedpine, og jeg besluttede at gå ned i 7-eleven og købe en af deres lækre hønsesalat-sandwich (åh, jeg længes).
Resten af weekenden tilbragte jeg hjemme hos mine forældre, hvor jeg passede hundene mens de var i Jylland/Tyskland.
Mandag aften besluttede jeg så at jeg gerne ville have min halv-flade cykel med hjem, og jeg glemte selvfølgelig at tage vand med, og da jeg så stod i Fakta Q for at købe noget vand fordi jeg var ved at dehydrere, hvad sker der så? Mit dankort er væk!
På grådens rand må jeg smide min ømme røv op på cyklen igen  og køre resten af vejen – uden vand.
Idag her til eftermiddag snakkede jeg så med min mor om det med dankortet, og hun foreslog at det kunne være der hvor jeg brugte det sidst, hvilket var lørdag eftermiddag i 7-eleven! Jeg gik derned, og efter at have ledt i noget tid fandt ekspedienten det sgu.

Menmenmen… Hvordan kan det overhovedet lade sig gøre? Hvordan kan jeg glemme mit dankort i 7-eleven? Jeg er målløs.

1891568_10202685230227231_196075331_o
DSC_0106
DSC_0111
DSC_0120
DSC_0123
DSC_0127
DSC_0133

En kommentar

Lukket for kommentarer.