Er der liv?

Hej igen!

Ja, jeg ved godt at bloggen måske har været nede i et par måneder. Det var faktisk min mor, der gjorde mig opmærksom på det. For længe siden.
Det der er sket er at jeg har været lidt for sløset med at opdatere mine plugins, og til sidst gjorde et af dem at bloggen blev til en stor fejlmeddelelse.
Jeg kunne hverken åbne bloggen eller komme bagom.
Det endte dog ud i at jeg måtte ind på UnoEuro, hvor jeg har mit webhotel, og fjerne alle plugins manuelt – det betyder også at jeg ikke har fået installeret dem igen.
Men bloggen er oppe, og jeg kan igen berette om mit liv.

Det første, og mest spændende, jeg kan fortælle, er at jeg har fået en kæreste. Jeps, lige som jeg gik og tænkte at jeg bare skulle være single, så kom han.
Han hedder Emiel, og jeg kender ham inde fra den minecraftserver, som jeg efterhånden har spillet på i mange år.
Jeg har set ham derinde mange gange, men det var først i slutningen af sidste år vi begyndte at snakke sammen.
Han blev interesseret i mig omkring jul, og så brugte han ellers alle sine søde ord og handlinger, uden egentlig at regne med at kunne score mig. Det er en ret sød historie, faktisk.
Tiden skulle dog vise at han var lige præcist det, jeg søgte i en mand.
Vi skrev sammen i lang tid, og d. 14. april mødtes vi første gang, og blev kærester i samme omgang. Vi havde indtil da kaldt os for “næsten-kærester”, for vi ville gerne lige se om kemien var der, før vi blev kærester.
Grunden til at der gik så lang tid, er at han faktisk bor oppe i Hobro – 4½ time med tog herfra. Det er selvfølgelig lidt af en udfordring at vi kun kan ses hver 14. dag, men vi klarer det ret godt. Det er ham, der kommer herover hver gang, og når han så endelig er her, så forstår vi da at udnytte tiden. Vi får oplevet så mange sjove og spændende ting, og så støtter vi hinanden i at få gået en masse lange ture.
Jeg kan, uden at tvivle, sige at jeg aldrig har været så lykkelig, som jeg er sammen med ham. Han behandler mig bare så godt, og han er på alle måder en fantastisk kæreste – selvom jeg er hans første.

I februar i år flyttede jeg ud af HNU. Jeg havde nemlig fået lejlighed igennem kommunen. Lejligheden er kun 31m2, men det er nok til mig. Den ligger i Vanløse, og jeg er simpelthen så glad for at bo her! Jeg har seperat køkken, en entré, et fint badeværelse, og så en stue, hvor jeg har min seng stående. Min seng består af to boxmadrasser, som ligger oven på hinanden. Så kan jeg lægge den ene ud på gulvet når Emiel er her, så det fungerer som en dobbeltseng. Det fungerer faktisk super godt!

I september sidste år fortalte jeg jo at jeg var startet i praktik, 4 timer om ugen, i en Frelsens Hær genbrugsforretning. Der er jeg ikke mere. Jeg er til gengæld rykket til en Folkekirkens Nødhjælp i Sydhavn. Det er simpelthen gået så godt at jeg, knap et år efter, er oppe på at arbejde 9 timer ugentligt. Det er en kæmpe stor ting for mig, da jeg for et år siden virkelig havde svært ved at arbejde i 4 timer.
Butikken er virkelig hyggelig, og jeg nyder at være der. Jeg kan mærke at jeg udvikler mig både kreativt og socialt, men også udholdenhedsmæssigt.

I december sidste år begyndte at dyrke en ny hobby, og det er ret vildt: Jeg har startet en YouTube kanal!
Det er en gaming kanal, hvor jeg hovedsageligt spiller Minecraft, men også lidt andet. For et par dage siden lagde jeg også min første vlog op, som en slags 200 sub special.
For ja, jeg har sgu fået 234 subscribers i skrivende stund. Ærligt, jeg er blevet hjulpet lidt på vej.
Jeg har optaget et par videoer med en fyr, som har 50.000 subs. Han var faktisk en af de første youtubere som jeg fulgte, dengang jeg begyndte at se Minecraft YouTube.
Det var et rent tilfælde at jeg lærte ham at kende. Derudover har jeg også fået et par shoutouts af en anden gut, som også har ret mange subscribers, så man kan måske sige at jeg ikke helt har fortjent alle de subs – det må være op til mine seere at bedømme det 😉

Som I nok kan fornemme, så går det super godt for mig lige nu. Jeg er glad og tilfreds, og jeg er super glad for at mit liv har formet sig, som det har.