En tur i skoven

For lidt til siden var jeg i skoven med min familie og hundene. Jeg havde selvfølgelig mit kamera med og fik taget et par billeder af hjortene. Lyset var rigtig dårligt den dag, så de blev ikke så gode som jeg havde håbet på, men jeg synes alligevel at de er ret hyggelige. Hver gang jeg forlod de andre for at gå tættere på dyrene blev Rufus simpelthen så trist over at jeg gik, så da jeg kom tilbage var han bare den gladeste hund i verden. Simpelthen så skønt. Vi har også haft ham boende i et par dage, og det har som altid været virkelig hyggeligt. Jeg har brugt rigtig, rigtig lang tid på at ligge i sofaen med Ruffer mens jeg har set “Revenge” (som i øvrigt er en virkelig god serie. Kan ses på den Amerikanske Netflix). Men status er i øjeblikket at jeg stadig er inde i en dårlig periode, og det er stadig rigtig irriterende, især efter jeg lige var på nippet til at gå igang med træningen. Jeg håber at der stadig er nogen der hænger ved, selvom det ikke lige er min stolteste periode 🙂

DSC_0686 DSC_0701 DSC_0721 DSC_0736 DSC_0766