En smule bedring

Jeg har fået en del fred i hovedet efter jeg besluttede mig for at opgive hjemmestudierne. Og jeg kan mærke at jeg virkelig trængte til det!
I løbet af den sidste uge har jeg bl.a.
– Været hjemme og besøge min familie (tirsdag)
– Været ovre på hospitalet og fået taget et nyt EKG, da der var en fejl på det sidste (onsdag)
– Tilmeldt mig som bloddonor (onsdag)
– Været i OPUS (onsdag)
– Været i Zoologisk Have med min mor (torsdag)

Og det kan man egentlig godt kalde en travl uge når det er mig. Det er næsten sørgeligt, men ikke desto mindre en realitet jeg må lære at acceptere.
Jeg fik svar på mine blodprøver, som viser at jeg har forhøjet kolesteroltal, hvilket ikke er så underligt med den kost jeg har levet af det sidste års tid.
Derfor har jeg også købt nogle kapsler mod det, som et lille hjælpemiddel indtil jeg får plads hos en diætist.
Jeg har også købt nogle kalktabletter da jeg ikke rigtig drikker mælk og i forvejen er genetisk disponeret overfor knogleskørhed.

Ellers nyder jeg freden i mit hovede og går herhjemme og passer min altankasse – jeg har lige sået en masse frø som jeg har købt på nettet.

DSC_0636
DSC_0678
DSC_0737
DSC_0746
DSC_0770
DSC_0893
DSC_0917
DSC_0928

6 kommentarer

 1. Karen

  Wauw nogle flotte billeder søde Betumle!

  Og godt at høre, at der er kommet lidt ro på hovedet <3
  Håber vi ses i næste uge! Man kan vel kalde det en tradition, at vi tager sammen til distortion eftersom vi altid har gjort det, mens jeg har kendt dig 😉 Haha..

  Knus

 2. V

  Hi B, I stumbled upon your blog again and I felt the need to send some fluffy hugs your way. I still remember you as the really sweet, funny and talented girl that always managed to make me smile when I was bored :). Even if things feel tough at the moment I know that you can fight through it, focus on what makes you happy and promise to don’t be too hard on yourself (I know you always are :P). And hug those pugs from me 🙂

  • Betumle

   It’s so good to finally hear from you!
   I actually forgot that things were so much better when we knew each other – I’m sure it’s your disappearance causing it ^^
   Well, thanks for the kind words, helped a lot!

   I will, remember that there are 3 of them now 😀

   • V

    Yeah I haven’t completely disappeared, just been really bad at checking up on my old friends. I can still be reached if you scream really loudly :).

    Three big pug hugs then, I’m sure they won’t mind 🙂

Lukket for kommentarer.