Efterårsting til boligen

Det er godt nok begyndt at blive koldt! Jeg var i H&M her den anden dag for at lede efter en overgangsjakke, men jeg kunne ikke passe dem i ærmerne. Der var et par stykker jeg godt kunne passe, men de var selvfølgelig oversize, og jeg lignede intet mindre end et isbjerg i dem!
Jeg giver op, jeg må enten fryse eller svede efteråret igennem.

Jeg har ikke fået blogget så meget på det seneste, for jeg har ikke rigtig haft overskuddet til det. Det er en halvdårlig periode jeg er ramlet ind i, og det ses tydeligt herinde. Jeg har flere gange haft lyst til at lave sådan en collage, som herunder, men har ikke lige fået gjort dem færdige. Det var der heller ikke overskud til!
Idag skal jeg dog i biografen med Beb og se Fasandræberne, hvilket jeg glæder mig SÅ meget til. Jeg syntes at bogen var helt fantastisk.
Vi tog også et par timer ud af kalenderen og så Kvinden i Buret igår, så nu er Beb også med på bølgen 😉

Men som sagt, her har jeg fundet lidt efterårsting til boligen hos Bahne. Jeg ville eje hver og en af tingene!

Stearinlys, stort |Stearinlys, lille | Pude m. heste | Pude m. pels | Pude m. grafisk mønster | Buddha | Skål | Skjuler

fall_2

2 kommentarer

Lukket for kommentarer.