Det må være varmen…

Jeg ved at I kender det – det er sommer, det er pisse varmt, og Danmarks befolkning er i lummert humør, altid klar med en smart bemærkning eller to.
De seneste par uger har jeg lagt mærke til det. Det er ikke noget jeg normalt ville have lagt mærke til, men nu hvor jeg har fået lidt ro i hovedet, lægger jeg pludselig mærke til den slags ting.
Her er et par stykker jeg har hørt for nyligt.

1. “Det må være varmen”
Når man har glemt en lille detalje, er lidt klodset eller gør noget galt. Selvom mængden af de ting sikkert er lige så stor resten af året, skyder man i denne periode skylden på varmen. Og jesus, jeg gør det også selv i stor grad.
Forleden da jeg var i OPUS, blev min kontaktperson ved med at skrive forkert på sit papir, og nåede at rive 4 papirer i stykker før jeg kluntet sagde “Høhø, det må være varmen”.

2. “Det er godt nok varmt idag”
No shit Sherlock! Det var det også igår! Og dagen før igår!
Det er næsten lige så slemt som når man ikke har noget at snakke om, og derfor siger “Det er ellers godt vejr idag”
Igen er jeg selv skyldig. Jeg er ekstremt varmefølsom, og udbryder op mod 20 gange om dagen “Fuck, det’ varmt” i ægte Paradise-Candy stil. Jeg kan godt forestille mig at Beb ville blive træt af det på et tidspunkt, hvis ikke det var fordi han sad med sit kæmpe headset på i de fleste af dagens vågne timer.

3. “Kan du holde varmen?” 
Ofte efterfulgt af et akavet “hehe”-agtigt grin.
Hold nu kæft! Hold kæft, hold kæft, hold kæft!

Har I andre eksempler på dumme sommerkommentarer? 

DSC_1771
DSC_1884
DSC_1960