De gode morgner

Jo, de findes altså. Det er ikke bare en myte.
De der morgner hvor man vågner tidligt og simpelthen ikke har lyst til at ligge i sengen mere, men bare vil op og nyde dagen.
Sådan en morgen havde jeg idag.
Jeg vågnede klokken 6 (gisp!) og følte ikke rigtig for at sove mere, så jeg gik ind i stuen, der duftede af sommer eftersom altandøren har været åben hele natten, og satte mig til at tjekke facebook, udgive forrige indlæg og drikke en kop kaffe af den sødeste, søde kop med Marie fra Aristocats. Jeg fik det af min søster, da hun havde været i Barcelona tidligere på sommeren. Det er originalt fra Disney, så det er ikke en typisk turistgave, men ikke desto mindre det bedste hun kunne have fundet på.
Hvad skal jeg bruge en ske der står “Barcelona” på, når jeg aldrig har været der? Så skulle det da lige være FC Barcelona, som er min favorit af udlandske fodboldhold, haha 😉


DSC_0978
DSC_0981