Bine Jewelry

Idag har jeg et rigtig spændende indlæg til jer, som jeg har glædet mig til at skrive.
Jeg kender denne pige, Bine, som har startet sit eget smykkefirma, Bine Jewelry, hvor hun producerer de smukkeste, håndlavede øreringe.
Stilen er helt enkel og smykkerne kan mixes på kryds og tværs. Derfor vidste jeg bare at jeg måtte skrive til hende og foreslå et samarbejde, hvilket hun heldigvis var helt med på! Derfor er alle smykkerne I kan se på mine billeder nogen som jeg har fået som gave.

Bine er 22 år og læser Branding & Marketing Management på TEKO Design & Business i Herning.
Når hun ikke læser arbejder hun på sine fine smykker.
Hun lægger stor vægt på at skabe unikke smykker i 100% sterling sølv, hvilket betyder at de er nikkelfrie.
Bines vision er også at skabe smykker der kan kombineres på kryds og tværs i lækre, holdbare materialer, så de kan inkorporeres i ens egen stil. Priserne er desuden rigtig gode!

Hun går op i at gøre din shoppeoplevelse helt personlig, hvilket hun gør ved et tæt bånd til kunderne gennem Facebook og Instagram. Hun lægger ofte billeder op af igangværende projekter, hvilket jeg personligt er helt vild med at følge med i.
Derudover skriver hun også håndskrevne beskeder ved hver ordre, hvilket gør at man føler sig helt speciel, og ikke bare en kunde ud af mange. Derfor har hun også valgt at lave smykkerne på ordre.

Bine har altid interesseret sig for mode og det at udtrykke sig gennem sit tøj, smykker og accessories. Hun har længe haft en drøm om at starte sit eget firma, så da hun for næsten et år siden lærte at lave smykker i en smykkeworkshop og blev bidt af at arbejde i råmaterialer, blev Bine Jewelry snart skabt.

I øjeblikket er Bine igang med at udvikle en ny kollektion, og eksperimenterer også med ringe, armbånd og halskæder. Hun lægger som sædvanligt små glimt ud på Facebook og Instagram, og derudover har hun også et nyhedsbrev som du får på mail. Du får 10% hvis du er tilmeldt!

Jeg har også en rabatkode til jer. Koden er “BetinaLerche” og giver 20% rabat på hele ens ordre. Den kan benyttes én gang pr. person og i 14 dage fra idag.

Jeg er super glad for mine nye øreringe, og jeg håber at I har lyst til at kigge forbi Bines webshop på binejewelry.com og måske følge hende på Facebook og Instagram

DSC_0494
DSC_0495
DSC_0593_2

3 kommentarer

Lukket for kommentarer.