Anmeldelse: Moroccanoil Treatment

Bemærk: Jeg har fået produktet foræret af firmaet, men du kan stole på at jeg altid siger min helt ærlige mening om de ting jeg anmelder.

I kender den vel allesammen – og hvis ikke I gør? Ja, kan I så få den købt!
Moroccanoil er jo det ultimative inden for hårpleje. Den gør dit hår både glansfuldt og blødt som silke.
Moroccanoil er speciel på grund af dens indhold af ægte marokkansk argan olie, som er et nyligt opdaget middel, men som allerede er elsket på grund af dets beskyttende og genopbyggende egenskaber.

Udover argan olie indeholder Moroccanoil masser af andre plejende ingredienser som omega-3 og masser af antioxidanter.

Jeg har jo før anmeldt Orofluido Beauty Elixir, hvor jeg fortalte jeg jeg synes at Moroccanoil tynger mit hår lidt (Jeg har også meget tyndt hår), og derfor foretrak den anden til hverdag.
Jeg bruger derimod moroccanoil som en “kur” i den forstand at jeg engang imellem (måske en gang om ugen)  tager en lille håndfuld af produktet og fordeler det i hele håret. Så føles håret jo rigtig fedtet, og det er klart at man ikke skal gøre det lige inden man skal ud af døren. Men så har det masser af tid til at trænge ind i håret, og jeg har bare det blødeste hår bagefter! Det er ikke engang altid jeg behøver at vaske det ud igen. Hvis det sidder i et par timer, trænger det helt ind. Det er nok det bedste ved Moroccanoil – at det trænger helt ind!

Den lille version som jeg viser på billedet koster kun 119 kr hos Billigvoks.dk, mens den store på 100 ml koster 319 kr. Det lyder måske at mange penge, men man skal jo som udgangspunkt kun bruge et par dråber hver gang, og så holder den altså længe.
Se alle Moroccanoil-produkterne forhandlet af Billigvoks HER.


7 kommentarer

  1. Jeg bruger den moroccanoil der er til krøllet hår; det gør mit hår super lækkert, får mine krøller frem og så virker mit hår bare meget større. Jeg elsker det! Jeg har længe overvejet at købe selve olien, da jeg kun har hørt godt om det.

    Christina / frkstubba.blogspot.com

  2. Jeg elsker også Morroccan oil.
    Synes dog, at det er lidt dyrt på billigvoks? De fleste andre steder koster det kun 299 kroner. 🙂

  3. Ja, den er vildt god. Har dog fundet lidt billigere alternativer. Selvom den er drøj i brug, synes jeg er den er ret dyr og der findes mange olier til håret til lidt billigere penge 🙂

Lukket for kommentarer.