Anmeldelse: Moroccanoil Restorative Hair Mask

Bemærk: Produktet er foræret af billigvoks.dk, men du kan som sædvanligt stole på at jeg siger min ærlige mening om produktet.

Jeg er totalt nede med at vejret bare har været så godt i så lang tid. Selvom jeg bruger det meste af tiden indendørs har jeg alligevel fået en fin tan.
Forledes fik jeg denne Moroccanoil hårkur med posten i den velkendte billigvoks-indpakning.
Mit hår var i seriøs krise, da jeg har slacket lidt på hårplejen på det sidste, så jeg skulle bare prøve den med det samme. Jeg har god tiltro til Moroccanoil, ikke mindst på grund af anmeldelser, men også fordi jeg har god erfaring med deres hårolie, som jeg også har anmeldt HER.

For et par måneder siden klippede Beb 25 cm af mit hår, og jeg valgte at det bare skulle være helt lige bagpå. Det seneste stykke tid har det ikke set så lige ud, da det har været meget slidt, men efter en enkelt kur så det helt lige ud igen.
Kuren er dejlig tyk og dufter himmelsk! Duften minder mig lidt om dage i min mormor og morfars sommerhus da jeg var lille. Den minder mig også om sol og strand og gode minder.
Den skal sidde i 5-7 minutter, men 3 var nok for mig – men jeg ville heller ikke have noget imod at give den en time en dag hvor jeg har mere tid.
Mit hår blev simpelthen så blødt og lækkert, og det dufter stadig ssindssygt skønt.

Den eneste ulempe jeg kan komme i tanke om er at der kun er 250ml i! Jeg vil ha’ mere!
Nu har jeg heldigvis også lige købt en Orofluido hårkur med 500ml for 149 kr, og den er lige så lækker som den fra Moroccanoil, så jeg har nok til lidt tid nu 😉

Moroccanoil Restorative Hair Mask kan købes HER og koster 319 kr
Den store bøtte fra Orofluido kan i øvrigt findes HER

DSC_0308