Anmeldelse: Mane ‘n Tail Shampoo

Bemærk: Jeg har fået produktet foræret af firmaet, men du kan stole på at jeg altid siger min helt ærlige mening om de ting jeg anmelder.

For en god klat tid siden fik jeg denne shampoo fra billigvoks.dk.
Mane ‘n Tail har i mange år været en af verdens bedste hesteshampooer.
“Og hvad laver den så her på denne blog?” Tænker I måske.

Her de sidste par år er mange af de store Hollywood stjerner begyndt at bruge denne shampoo! Ja, den til heste!
Jeg blev simpelthen nødt til at prøve den også, så da drengene fra billigvoks gav mig det tilbud, blev jeg vildt begejstret.

Jeg synes at det er lidt for svært at presse shampooen ud af det lille hul. Flasken er meget hård, og shampooen er meget tyk i det. Da jeg får en klat ud i hånden går der pludselig legebarn i mig. Det minder virkelig meget om sådan noget slim man legede med da man var lille! (Da man var lille… suuure!)
Pludselig kommer jeg til mig selv og tænker “Nårh ja.. Jeg skulle jo egentlig vaske hår” 

Duften er dejlig, og det er let at fordele i håret. Dog er det vigtigt at man husker at vride overskydende vand ud af håret inden shampooen kommer i, for ellers går det helt i kage. Så vil den ikke rigtig skumme, og håret føles helt forkert.

Jeg kan ikke se den store forskel på mit hår her efter jeg har brugt det i lang tid, men håret føles rigtig dejligt i  et døgns tid efter man har vasket det. Det føles lidt som om det er blevet lidt tykkere, hvilket jeg er rigtig glad for.

En stor flaske med 355ml koster kun 59 kr på billigvoks.dk, og den er helt sikkert det værd.
Hvis jeg en dag får en hest skal den i hvert fald også bruge Mane ‘n Tail!

Ps. gør lige jer selv den tjeneste at læse produktteksten til den. Det er noget af det sjoveste jeg længe har set!
Køb den HER