Anmeldelse: Jane Iredale “Refill-Me” brush

Hej med jer!

Jeg har det lidt skidt idag, og jeg kom lige i tanke om at det nok var fordi jeg har glemt mine antipsykotika i 3(!) dage. Hvordan kan det ske?
Alligevel smider jeg lige en anmeldelse afsted.
For lidt tid siden modtog jeg denne børste fra Jane Iredale gennem billigvoks.dk. Jeg fik også en af Jane Iredales mineralpudre med, og den var helt fantastisk, men det er desværre ikke den dette indlæg skal handle om.

Børsten fungerer sådan at du med en lille spartel hælder pudderet over i børstens beholder, og så kommer der pudder ud fra børstens rod.
Min mening er at det er virkelig godt at have med på farten, men jeg synes desværre ikke at der kommer nok pudder ud, og jeg bruger ellers ikke særlig meget.
Det kan selvfølgelig også være for at pudderet ikke kommer ud i klumper og kager på huden, men lidt mere havde altså været fint.

Børsten er blød – ikke det blødeste jeg har prøvet, men den er lækker. Den er af pony- og gedehår. Den kan også beskyttes af et låg, så den ikke ligger og filtrer i tasken.
Derudover har den også en låsemekanisme, så pudderet ikke har fri adgang gennem børsten når den ligger i tasken.

Jeg har en fornemmelse af at børsten er i god kvalitet, så jeg ved ikke om jeg nogensinde får behov for at købe en ny, men jeg vil helt sikkert bruge den, selvom jeg ikke er sikker på at jeg vil købe den fremover.

Børsten koster 265 kr hos billigvoks.dk og kan findes HER
Billigvoks.dk har et større udvalg af Jane Iredale, og det kan ses HER

fd