Anmeldelse: Essie – Stroke of Brilliance

Bemærk: Jeg har fået produktet foræret af firmaet, men du kan som altid stole på at jeg skriver min ærlige mening om det. 

Igår modtog jeg som sagt en pakke fra Billigvoks.dk, og jeg besluttede at afprøve denne lak allerede samme dag – jeg har nemlig ønsket mig den i rigtig, rigtig lang tid. (Den kvikke læser har sikkert også opdaget at jeg viste den HER)

Jeg har i forvejen de to tilsvarende glitterlakker fra Essie, nemlig Set in Stones (sølv) og A Cut Above (lyserød).
Jeg bemærkede at konsistensen af denne er lidt tyndere, og derfor er det ikke lige så let at få den samme store mængde glitter med, som ellers er kendetegnet ved de to andre. Men det er stadig langt bedre end hvad de fleste af konkurrenterne kan præstere.
På billedet har jeg lagt to lag.
Jeg har lagt den oven på en hvid base (Essie – Blanc), for at vise tætheden af glitteret, men den er SÅ meget pænere over en mørk lak. Når jeg har fået lidt negle igen skal jeg vise jer hvor smuk den kan blive!
Køb den HER til kun 79 kr.

DSC_0793
DSC_0794