Anmeldelse: Ciaté Corrupted Neon “Club Tropicana” Manicure

Bemærk: Produktet er sponsoreret af billigvoks.dk, men du kan altid stole på at jeg siger min ærlige mening om de ting jeg anmelder.

Som jeg viste HER, har jeg endnu en gang modtaget lidt gaver fra billigvoks.dk.
Denne gang er turen kommet til et af Ciatés manicure set, nemlig det med temaet “Corrupted Neon”, som består af en af deres paint pots (Cha Cha Cha), noget glitter og en overlak med ekstra UV i (Black Light). Den kan i øvrigt bruges over enhver lak, hvilket jeg helt sikkert har tænkt mig at gøre fremover.

Min oplevelse var rimelig god indtil jeg kom til det der glitter. For jeg skal sige jer – jeg er simpelthen sådan en klodshans!
Billederne taler vel egentlig for sig selv. Selvom jeg passede på, er der stadig glimmer overalt! Også over hele computeren. Jeg prøvede at lyse med UV-lampen udover bordet, og selvom det ikke kan ses med det blåtte øje, så jeg små prikker alle vegne.
Jeg er ikke ligefrem stolt af resultatet under UVlampen, men hvis man har lidt længere negle og er bedre til at lægge neglelak, er det helt sikkert en succes. Jeg er bare fummelfingret.

Sættet kan købes HER til kun 49 kr (og dét er altså billigt!)

DSC_0814
DSC_0817
DSC_0819
DSC_0827

2 kommentarer

Lukket for kommentarer.