Anmeldelse: CHI Silk Infusion hårolie

Bemærk: Jeg har fået produktet foræret af firmaet, men du kan stole på at jeg altid siger min helt ærlige mening om de ting jeg anmelder.


Endnu engang har søde Billigvoks.dk sendt mig en hårolie. Denne er fra CHI og hedder Silk Infusion.
Silk Infusion er en silkeolie, og ikke en argan olie ligesom Orofluido og Moroccanoil, som jeg før har anmeldt.
Silkeolie genopbygger og styrker håret og forhindrer det i at spalte. I forhold til de to argan olier jeg har prøvet er denne olie meget let, måske lidt ligesom Moroccanoils light udgave.
Det gør den meget mere velegnet til mit tynde, slidte hår.
Det er som om at denne trænger lettere ind i håret, og derfor kan jeg bruge lidt mere af den end de andre, som får håret til at se fedtet ud hvis der kommer for meget i.

I starten var jeg meget skeptisk, da jeg syntes at den lugtede lidt af mand, men jeg er efterhånden blevet helt syg med duften, og elsker at gå og dufte lidt til mit hår engang imellem (Selvfølgelig kun når andre ikke ser det, de skal jo ikke tro at jeg er sær).

Mit hår bliver også blødt som silke efter jeg har brugt den. Det er som om at den også gør overfladen på hårstrået glattere, samtidigt med at den trænger ind og plejer det indefra. Den er virkelig lækker.
Og så er den varmebeskyttende!

Den er også helt vildt billig. Hos billigvoks koster denne 150 ml version kun 99, så det er en klar fordel. Der er jo til 100 år i sådan en flaske!

Så alt i alt, vil jeg hellere end gerne anbefale denne olie. Alle burde bruge hårolie, der er ikke andet end fordele ved det.
Jeg har slet ikke skrevet om alle dens fordele, så tag et kig ind på produktsiden for den, hvor der står meget mere. Klik HER

Min næste anmeldelse bliver af hesteshampooen “Mane n’ Tail”, som bliver brugt af kendisser i hele verden. Så husk at komme tilbage snart!

4 kommentarer

 1. Bruger i øjeblikket Moroccanoil & den får også ros op til skyerne fra mig af!
  Hvad for en olie derfor brugte du? jeg har menlig fået en til tyndt, lyst hår 🙂

  .. men måske man skulle give den her en chance næste gang!?

  eslublog.blogspot.com

  • Jeg bruger den originale fra Moroccanoil, men efter at have prøvet denne lette olie fra CHI, tror jeg nu mere at det er Moroccanoil light jeg skulle bruge hvis det var.
   Men ja, hvis det står slemt til med pengene, så er CHI et rigtig godt alternativ 🙂

Lukket for kommentarer.