Anmeldelse: 5 Days Deo by Greiffenberg

Bemærk: Produkterne er foræret af Billigvoks.dk, men du kan som altid stole på at jeg siger min ærlige mening om de ting jeg anmelder

Hej og glædelig 1. december! Idag jeg har noget knapt så julet på programmet. Jeg har nemlig testet disse to produkter det seneste stykke tid.
Det drejer sig om 5 Days Deo; en almindelig til damer og en til fødder/resten af kroppen.

Grunden til at jeg har været så lang tid om at teste dem er at jeg har haft svært ved at få det til at virke.
Meningen med  det er at det skal virke i 5 dage, selvom man bader i løbet af de dage.
Brugsanvisningen siger at man skal
– Bruge den om aftenen inden sengetid
– Vaske huden grundigt
– Påføre deodoranten hver 5. dag

Jeg har prøvet at påføre den om aftenen, jeg har prøvet med 2 lag, om morgnen og efter bad, men samme resultat hver gang – jeg begynder at lugte lige så hurtigt, som hvis jeg ikke har deodorant på. Virkelig skuffende.
Jeg ville så gerne kunne sige noget godt om produktet, men det virker altså bare overhovedet ikke på mig.

Jeg prøvede den til fødder og krop lige inden træning, under brysterne (Ja, der sveder man altså hvis ens vedhæng har en vis størrelse), og jeg synes at se at mængden af sved var reduceret – men jeg trænede heller ikke lige så hårdt den dag, så jeg ved ikke om det er det.
Øv for en anmeldelse!

Deodoranterne kan findes HER til 159 kr pr. stk.

DSC_0847

En kommentar

Lukket for kommentarer.