18. december

Idag har været endnu en hyggelig og julet dag. Jeg vågnede klokken halv 10 hjemme hos Nicklas, og så tog jeg hjem. Jeg har lavet meget stærke romkugler sammen med min mor og min lillesøster. Det er mormors opskrift, men jeg tror min mor tog fejl af deci- og centiliter mht. rommen. Typisk min mor. Man kunne nok godt spise sig en lille kæp i øret af dem.
Så har vi haft vores første sne idag. ikke at det var noget specielt, og det er da også væk allerede, men det var hyggeligt så længe det stod på – og det var lige i de rigtige timer, hvor vi sad i køkkenet med julemusik på anlægget og fedtede fingre.

 Min mor havde bare lagt sine læsebriller oven i noget flormelis, og dem ville jeg så lige prøve. Det er ret vildt nogle disneyøjne man får af sådan en gang flormelis. 

Malthe ville også være med – eller også var han bare sulten. 
Jeg har overvejet at give Twilight en chance, og har nu lejet 2’eren.. Jeg ved bare ikke helt om jeg orker det.. Den første var SÅ dårlig.

2 kommentarer

  1. ÅH JAJAJAJAJA! ENDELIG har jeg fundet en der er enig med mig i, at Twilight er sååååå keeeeedeeeeeliiiiiig 😀 YAY! *high five*

  2. Haha!! Jeg kender godt nok mange der har samme mening. Og hvis du melder dig ind i alle mulige Harry Potter sider på facebook er det snart mere Twilight hate sider end Harry Potter fan sider 😉

    Mvh Betina

Lukket for kommentarer.